fredag 3 juni 2016

           Sista skolveckan

Lite information:
Måndag 6/6 Nationaldag

Tisdag 7/6   KM Brännboll
De elever som skall delta samlas på Lombia kl:8.00. Egen matsäck tas med, tänk på att ta med något att dricka typ vatten;-)
Vi andra skall samlas i klassrummet kl 8.00 för att ta oss upp till Lombia och heja fram våra kamrater. Eftersom vi inte kommer att äta lunch på skolan så bör eleverna ta med sig egen Lunchmatsäck (inge godis) Vi kommer att promenera runt elljusspåret så tänk på oömma kläder och väder. Vi kommer alla vara kvar kring Lombia så länge som någon av våra  grupper spelar. Dagen slutar senast ca14.00 om vi går till final. Annars  tidigare.

Onsdag 8/6  Vanlig skoldag enligt schemat.

Torsdag 9/6   Vi slutar efter lunch
Vi kommer att plocka ihop ert material som ni får ta hem så se till att ni har väska med er denna dag. Vi kommer att bjuda på glass och eleverna får ta med sig fika om de passar för er föräldrar. Tänk bara på att om de tar med sig läsk så ska den ha skruvkork.


Fredag 10/6            AVSLUTNING
Vi samlas i klassrummet kl.9.00  Uppträdande i Rakethallen startar 9.15 och beräknas pågå i ca 45min. Föräldrar välkomna till Rakethallen strax efter 9.00 
 Efter uppträdandet återsamlas vi i klassrummet för att sätta punkt för detta läsår.
 Vi beräknar att skoldagen slutar ca 10.30 Ingen lunch serveras på skolan.
                       

 Vi alla pedagoger önskar er elever en skön vilsam och framför allt rolig sommar vi träffas igen Måndagen den 22 Augusti kl 8.00.


                               Väl mött då.                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar